HOME    |    PRIVACY- EN COOKIEBELEID    |    CONTACT
Tuinaanleg, bestrating en grondwerken voor Zuid-Limburg
Containerverhuur voor de regio Zuid-Limburg Voor het afvoeren van bouw- en sloopafval bij kleine verbouwingen of puin, zand, grond en groenafval bij het aanleggen/herinrichten van uw tuin huurt u een container van TuBeGro. Scherpe prijzen!
TuBeGro
Kimo Sluijsmans
Gaasstraat 19
6369 VA Simpelveld
T: 045 - 521 89 42
M: 06 - 518 433 94
F: 045 - 535 01 33
E: info@TuBeGro.nl

Tuinaanleg

Bent u uitgekeken op uw tuin, hebt u nieuwe ideeën, wilt u uitbreiden of een terras aanleggen? Hebt u zelf al concrete plannen, of wenst u advies van A-Z?
Van eerste ontwerp tot en met de uitvoering en beplanting kunt u terecht bij TuBeGro.

Uitgaande van uw wensen vormen wij uw tuin om tot de tuin van uw dromen; een eindresultaat dat volledig is toegespitst op uw persoonlijke voorkeur, rekening houdend met uw budget.
TuBeGro staat tenslotte garant voor maatwerk.

Voorbeelden Tuinaanleg 

Schuttingbouw

Bij Tubegro bent u aan het goede adres voor een mooie, op maat gemaakte tuinafscheiding van Douglas- of geïmpregneerd hout.
Het voordeel van maatwerk is dat u niet gebonden bent aan de vaste maten van de tuinschermen uit de bouwmarkt. Het resultaat is een strakke schutting uit één stuk. Ook hoogteverschillen zijn makkelijker op te vangen.

Douglas hout is één van de hardste Europese hardhoutsoorten met een lange levensduur. Na verwerking en droging wordt het hout steeds harder.

Het geeft een warme uitstraling. Onbehandeld verkleurt Douglas naar een blauwgrijze tint. Om dit te voorkomen kan worden gebeitst of geïmpregneerd.

Voorbeelden Schuttingbouw  

Stel uw vraag

Naam: Verplicht
E-mail: IncorrectVerplicht
Adres: Verplicht
Postcode: Verplicht
Plaats: Verplicht
Telefoon: Verplicht
Vraag/opmerking:
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaand woord in het vak ernaast in te vullen
 Verplicht