HOME    |    PRIVACY- EN COOKIEBELEID    |    CONTACT
Tuinaanleg, bestrating en grondwerken voor Zuid-Limburg
Containerverhuur voor de regio Zuid-Limburg Voor het afvoeren van bouw- en sloopafval bij kleine verbouwingen of puin, zand, grond en groenafval bij het aanleggen/herinrichten van uw tuin huurt u een container van TuBeGro. Scherpe prijzen!
TuBeGro
Kimo Sluijsmans
Gaasstraat 19
6369 VA Simpelveld
T: 045 - 521 89 42
M: 06 - 518 433 94
F: 045 - 535 01 33
E: info@TuBeGro.nl

Grondwerken / grond kerende constructies

De grondverzetservice van TuBeGro levert perfect maatwerk bij het ontgraven van uw oprit, bouwplaats of terras in uw voor- of achtertuin. Grondwerken, groot of klein, kunnen moeiteloos door ons worden uitgevoerd. Ook de afvoer van vrijkomend puin, zand of grond hoort bij de grondverzetservice van TuBeGro.

Specialist is TuBeGro daar waar het gaat om het bedenken en uitvoeren van oplossingen om hoogteverschillen te overbruggen. Een simpel muurtje volstaat zelden of nooit. Goed gefundeerde oplossingen in bijvoorbeeld het plaatsen van betonnen L-elementen, big blocks, betonnen ‘legoblokken’ of traptreden wel. TuBeGro voert deze werkzaamheden met uiterste precisie uit.

Voorbeelden Grondwerken 

Stel uw vraag

Naam: Verplicht
E-mail: IncorrectVerplicht
Adres: Verplicht
Postcode: Verplicht
Plaats: Verplicht
Telefoon: Verplicht
Vraag/opmerking:
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaand woord in het vak ernaast in te vullen
 Verplicht