HOME    |    PRIVACY- EN COOKIEBELEID    |    CONTACT
Tuinaanleg, bestrating en grondwerken voor Zuid-Limburg
Containerverhuur voor de regio Zuid-Limburg Voor het afvoeren van bouw- en sloopafval bij kleine verbouwingen of puin, zand, grond en groenafval bij het aanleggen/herinrichten van uw tuin huurt u een container van TuBeGro. Scherpe prijzen!
TuBeGro
Kimo Sluijsmans
Gaasstraat 19
6369 VA Simpelveld
T: 045 - 521 89 42
M: 06 - 518 433 94
F: 045 - 535 01 33
E: info@TuBeGro.nl

Bestrating

Bestraten begint met het maken van keuzes. Van gebakken klinker tot groot formaat megategel (100 x 100 cm), natuursteen of betonnen bestrating. Heden ten dage is er een grote diversiteit aan materialen op de markt waardoor het soms lastig kiezen is. We helpen u graag bij de keuze van het juiste bestratingsmateriaal.

TuBeGro heeft de kennis, het vakmanschap en het professioneel gereedschap in huis om van uw terras, oprit of bedrijfsterrein op basis van uw wensen een ‘straat op maat’ te maken. Strakke lijnen, ‘sterke’ verbanden of speelse structuren; vrijwel alles is mogelijk om te komen tot een bestrating waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Voorbeelden Bestrating 

Stel uw vraag

Naam: Verplicht
E-mail: IncorrectVerplicht
Adres: Verplicht
Postcode: Verplicht
Plaats: Verplicht
Telefoon: Verplicht
Vraag/opmerking:
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaand woord in het vak ernaast in te vullen
 Verplicht